Pikkukärry

Kylpytynnyrin vuokraus Kaarina

6-7 henkilön siirrettävä kylpytynnyri

Pikkukärry on Lainatynnyrin pienin kärrymalli mutta nimestään huolimatta kylpytynnyrin lämpöön mahtuu kerrallaan 6-7 kylpijää. Vuokrakäyttöön suunniteltu mobiilipalju jota on helppo kuljettaa pidemmänkin matkan päähän. Kaikki on pakattu kompaktiin pakettiin ja mukana kulkee mm. polttopuut, tyhjennysletku sekä pesuvälineet ja muut vuokrattavan paljukärryn käyttöön tarvittavat tarvikkeet.

Pikkukärry on varustettu saranoiduilla kansilla joka nopeuttaa lämmitystä ja estää veden roskaantumisen. Kansi on helppo kääntää pois käytön ajaksi ja kylpemisen päätyttyä taas kääntää paikoilleen kanneksi.

Vuokrahinta alkaen 85€ / vrk, katso vuokrahinnasto tästä

Kylpytynnyri

Merialumiinista valmistettu paljuosa on lähes ainoa oikeasti hygieninen vaihtoehto muihin materiaaleihin verrattuna. Kylpytynnyri on kahdeksan kulmainen eli ns. mutterimallin kylpytynnyri. Lämmitys tapahtuu puilla eikä sähköä tarvita. Lämmitysaika on n.2-3 tuntia riippuen sääolosuhteista ja halutusta kylpylämpötilasta. Ihanteellinen veden lämpötila on 35-38 astetta. Pikkukärryssä on puilla lämpiävä kamina joka on rakennettu paljuun kiinteästi. Täyttöluukku on kärryn sivussa, näin kylpyvesi ei roskaannu ja lämmitys on tehokasta suuren lämmityspinta-alan johdosta. Pikkukärryn kylpytynnyriosa on kauttaaltaan eristettu paksulla spu-eristeellä. Huolellinen eristäminen nopeuttaa lämpenemistä sekä lämpötilan ylläpito helpompaa.

Kun vuokraat siirrettävän kylpytynnyrin Lainatynnyriltä, voit olla varma että palju on pesty ja desinfioitu huolellisesti vuokrausajan alkaessa.

Paljun vuokraus Turku - Lainatynnyri

Pikkukärry
Kokonaismitat Pit 3,2 * Lev 2,2m
Lavamitat Pit 1,8 * Lev 1,8 m
Kokonaismassa (maksimi) 750kg

Traileri

Kuljetustraileri ovat erikoisvalmisteinen, kylpytynnyrikäyttöön valmistettu henkilöauton peräkärry, johon kylpytynnyri on kiinteästi asennettu. Tällöin kylpytynnyrin kuljettaminen sekä siirtäminen on turvallista niin pihapiirissä kuin maantielläkin. Traileri on jarruton ja maksimi kokonaismassa on 750kg. Siirrettävää kylpytynnyriä on helppo siirrellä paikasta toiseen aivan tavallisella vetokoukulla varustetulla henkilöautolla. Kuljettajalta edellytään B-luokan ajokorttia, eli tavallinen henkilöautokortti riittää. Keveytensä ansiosta kylpytynnyriä on helppo siirrellä myös käsin pihalla, jolloin sen voi asettaa tarkasti haluttuun paikkaan ahtaassakin pihassa.

Pikkukärryn tekniset tiedot

Trailerin mitat
Kokonaismitat Pit 3,2 * Lev 2,2m
Lavamitat Pit 1,8 * Lev 1,8 m
Veden tarve ~1250-1450L
Lämmitysaika 2-4h
Henkilömäärä 6-7hlö

Jaa tämän kärryn tiedot kaverille Whatsappissa painamalla tästä


Linkit

Käyttöohjeet
Asiakaskokemuksia
Hinnasto

Muut kärryt
Hybridikärry
Mustakärry
Isokärry
PurppuraVenla
LT-6
Kultapossu
Poreallaskärry

 

 
 
 
Kylpytynnyri, kylpytynnyrin vuokraus, palju, paljun vuokraus, paljukärry, paljukärryn vuokraus, mobiilipalju, vuokraus, siirrettävä kylpytynnyri, myynti, valmistus, korjaus, varaosat, tarvikkeet, paljun hana, kylpytynnyrin varaosat ja tarvikkeet, desinfiointiaine, puhdistus, merialumiini,  siirrettävä palju, peräkärry, palju, peräkärrytynnyri, lainatynnyri, vuokratynnyri, vuokrapalju, lainapalju, vuokra, paljutraileri,  vuokrausta, Kaarina, Piikkiö, Turku, Lieto, Paimio, salo, halikko,  Sauvo, karuna,  Raisio, Naantali, Varsinais-Suomi, Parainen, länsi turunmaa, kemiö, nauvo, korppoo,