Hybridikärry

Kylpytynnyrin vuokraaminen Kaarinasta - Lainatynnyri

8-10hlö Hybridikärryssä

On perinteisen puukaminan lisäksi myös sähkölämmitys jolla lämmitys on helppoa ja vaivatonta. Kuten muissakin Lainatynnyrin autolla siirrettävissä paljukärryissä, tässä kompaktissa paketissa kulkee kätevästi mukana mm. polttopuut, uppopumppu, tyhjennysletku sekä pesuvälineet.

Vuokrahinta alkaen 85€ / vrk, katso vuokrahinnasto tästä

Kylpytynnyri

Merialumiinista valmistettu kylpytynnyri on lähes ainoa oikeasti hygieninen vaihtoehto muihin materiaaleihin verrattuna. Kylpytynnyri on kahdeksan kulmainen eli ns. mutterimallin kylpytynnyri. Lämmitys tapahtuu joko puilla tai vaihtoehtoisesti sähköllä (3~, ns.voimavirta). Varmista sähkölämmityksen käyttömahdollisuus varatessasi kärryä. Lämmitysaika on n.2-4 tuntia riippuen sääolosuhteista ja halutusta kylpylämpötilasta. Ihanteellinen veden lämpötila kylpemään mennessä on 35-39 astetta. Kylpytynnyri on varustettu helppokäyttöisellä kannella joka nopeuttaa lämmitystä huomattavasti eikä vesi roskaannu. Huolellisesta eristyksestä johtuen vesi ei myöskään viilene nopeasti joten kylpytynnyrin käyttöönotto seuraavana päivänä käy entistäkin nopeammin! Kansi on saranoitu ja avautuu kärryn molemmille sivuille. Helppo käyttää!

Kun vuokraat siirrettävän kylpytynnyrin Lainatynnyriltä, voit olla varma että palju on pesty ja desinfioitu huolellisesti vuokrausajan alkaessa.

Kahdeksan hengen autolla siirrettävä paljukärry
Kahdeksan hengen autolla siirrettävä paljukärry

Traileri

Paljukärryn kuljetustraileri ovat erikoisvalmisteinen, kylpytynnyrikäyttöön valmistettu henkilöauton peräkärry, johon kylpytynnyri on kiinteästi asennettu. Tällöin kylpytynnyrin kuljettaminen sekä siirtäminen on turvallista niin pihapiirissä kuin maantielläkin. Traileri on jarruton ja maksimi kokonaismassa on 750kg. Siirrettävää kylpytynnyriä on helppo siirrellä paikasta toiseen aivan tavallisella vetokoukulla varustetulla henkilöautolla.

Kuljettajalta edellytään B-luokan ajokorttia, eli tavallinen henkilöautokortti riittää. Keveytensä ansiosta kylpytynnyriä on helppo siirrellä myös käsin pihalla, jolloin sen voi asettaa tarkasti haluttuun paikkaan ahtaassakin pihassa.

Hybridikärryn tekniset tiedot

Trailerin mitat
Kokonaismitat Pit 2,65+aisa * Lev 2,2 m
Lavamitat Pit 2,65 * Lev 1,75  m
Veden tarve ~1350-1550L
Lämmitysaika 2-4h
Henkilömäärä 8-10hlö

Jaa tämän kärryn tiedot kaverille Whatsapissa painamalla tästä


Linkit:
Käyttöohjeet
Asiakaskokemuksia
Hinnasto

Muut kärryt:
Pikkukärry
Mustakärry
Isokärry
PurppuraVenla
LT-6
Kultapossu
Poreallaskärry

Kylpytynnyri, kylpytynnyrin vuokraus, palju, paljun vuokraus, paljukärry, paljukärryn vuokraus, mobiilipalju, vuokraus, siirrettävä kylpytynnyri, myynti, valmistus, korjaus, varaosat, tarvikkeet, paljun hana, kylpytynnyrin varaosat ja tarvikkeet, desinfiointiaine, puhdistus, merialumiini,  siirrettävä palju, peräkärry, palju, peräkärrytynnyri, lainatynnyri, vuokratynnyri, vuokrapalju, lainapalju, vuokra, paljutraileri,  vuokrausta, Kaarina, Piikkiö, Turku, Lieto, Paimio, salo, halikko,  Sauvo, karuna,  Raisio, Naantali, Varsinais-Suomi, Parainen, länsi turunmaa, kemiö, nauvo, korppoo,