PurppuraVenla

2021 kesäkuussa valmistunut PurppuraVenla. Kavereiden kesken ihan vaan Purppura tai Venla, päätä itse. Perushenkilöautolla siirrettävä 8-10hlö kylpytynnyri, joka on varustettu myös vesihierontalaitteistolla (230V). PurppuraVenla paljukärry on varustettu Lainatynnyrin isommista paljukärryistä (LT-6 sekä Kultapossu) tutulla kaminalla ja lämpeää nopeasti sekä tasaisesti.

PurppuraVenla – Vesihieronta kylpytynnyrissä

PurppuraVenla sopii erinomaisesti terassin jatkeeksi takaosan istuintilan vuoksi, tai vaikka ilman terassia tämä kärry on taatusti illan kohokohta! Paljukärryn alusta on erikoisvalmistettu jarruton henkilöauton peräkärry, jota on kevyt siirtää paikasta toiseen pidemmänkin matkan päähän. Yksiakselinen alusta mahdollistaa myös käsin siirtämisen ahtaissa paikoissa, myös siellä minne ei saa tai pääse autolla. Kaikki on kompaktissa paketissa ja mukana kulkee mm. polttopuut, tyhjennysletku sekä pesuvälineet.

Siirrettävän paljukärryn vesihieronta poreiden käynnistys ja voimakkuus painikkeet
Siirrettävän paljukärryn vesihieronta poreiden käynnistys ja voimakkuus painikkeet

Kylpytynnyri vesihierontalaitteistolla

Kylpytynnyri on kahdeksan kulmainen eli ns. mutterimallin kylpytynnyri. Lämmitys tapahtuu puilla eikä sähköä tarvita. Purppuravenla on varustettu tehokkaalla kaminalla ja veden lämmitysaika on n.2-4 tuntia riippuen sääolosuhteista ja halutusta kylpylämpötilasta. Ihanteellinen veden lämpötila on 35-38 astetta.
Merialumiinista valmistettu paljuosa on lähes ainoa oikeasti hygieninen vaihtoehto muihin materiaaleihin verrattuna. Kun vuokraat siirrettävän kylpytynnyrin Lainatynnyriltä, voit olla varma että palju on pesty ja desinfioitu huolellisesti vuokrausajan alkaessa. PurppuraVenla on lisäksi varustettu vesihierontalaitteistolla (laitteiston käyttö vaatii 230verkkovirran). Vesisuuttimia on neljällä sivulla, tehonsäätö ja käyttö on helppoa. PurppuraVenlan käyttö ainoastaan puhtaalla juomavedellä. Mikäli tahdotte käyttää meri- tai järvivettä, vilkaise esimerksi nämä: Pikkukärry, Isokärry, LT-6, Kultapossu, Mustakärry, Hybridikärry.

PurppuraVenlan takaosassa vilvoittelu sujuu kärryyn rakennetuissa istuimissa joiden alla kulkevat niin tyhjennysletku, polttopuut, lämpömittarit ja muut tarvikkeet!

PurppuraVenlan tekniset tiedot

Trailerin mitat
Kokonaismitat Pit 4,6 * Lev 2,1 m
Lavamitat Pit 3,2 * Lev 1,7 m
Paino 580kg
Maksimi kokonaispaino 750kg
Veden tarve suositus ~1350-1550L
Minimiraja ~1100L
Lämmitysaika 2-4h
Henkilömäärä 8-10hlö

Jaa tämän kärryn tiedot kaverille Whatsappissa painamalla tästä 


Linkit:
Käyttöohjeet
Asiakaskokemuksia
Hinnasto

Muut kärryt:
Pikkukärry
Isokärry
Hybridikärry
Mustakärry
Kultapossu
LT-6
Poreallaskärry