Muut vuokralaitteet

Tarvitsetko paljuilun lomassa lisää kylmätilaa juotaville ja syötäville? Tai ruoanlaittoon kalustoa? Nämä ja muut vuokralaitteet löytyvät www.laitevuokraamo.fi sivulta, alla muutama poiminta vuokrakalustosta. Mikäli haluat siirrettävän kylpytynnyrin tai saunan lisäksi jonkin tuotteen Laitevuokraamon valikoimasta, voit kysyä tarjousta yhteydenottolomakkeella! Mikäli tuotetta ei ole lomakkeella valittavissa, kirjoita viestikenttään mistä tuotteesta kyse.

Erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin JBL PartyBox 1000 vuokraus. Tehokas kannettava kaiutin, jossa on JBL:lle ominainen äänenlaatu ja näyttäviä valotehosteita koko paneelissa. Musiikkia voi toistaa Bluetoothin, USB-muistitikulta tai RCA linjalähtöjen kautta. Laite on varustettu myös mikrofoni- (mukana) ja kitara sisäänmenolla.
Lisätiedot Laitevuokraamon sivulta


Paellapannun vuokraus Kaarina

Isoa vai pientä? Laitevuokraamon valikoimassa 70cm / 95cm sekä yli metrin (105cm) halkaisijalla olevia paellapannuja joilla ravitset todella monta nälkäistä juhlijaa. Vuokraamme paellapannua kaasupullon kera tai ilman. Lisäksi vuokrakalustossa 1m leveä makkaragrilli.

Juomakaappi on ehdoton lisä esimerkiksi juhlissa ja saunailloissa kun tarvitaan lisätilaa kylmille juotaville ja syötäville. Päältä täytettävä juomacooleri puolestaan sopii erinomaisesti vaikka terassille!

Vuokrajääkaappi Kaarina - Jääkaapin vuokraus juhliin ja tilaisuuksiin

Vuokrakalustossa myös jääkaappeja. Erilaisia ja kokoisia, pakastelokerolla ja ilman, pöytämalleja sekä jenkkikaappeja.

Tekstiilipesurin vuokraus Kaarina Kärcher Puzzi

Helposti kuljetettava tekstiilipesuri esimerkiksi auton sisustan, sohvien ja sänkyjen pesuun niiden käyttöpaikallaan.

Koppiperäkärryn vuokraus Kaarina

Isot koppiperäkärryt kodin ja yrityksen muutossa tai muissa tilaa vievien tavaroiden sekä laitteiden kuljetuksissa.

Painepesurin vuokraus Kaarina

Ammattikäyttöön tarkoitettu pienikokoinen Kärcher painepesuri jolla peset nopeasti niin kulkuneuvot kuin pihapiirin pienet rakennukset sekä niiden katot terasseja ja puutarhakalusteita unohtamatta.