Mustakärry

Mustakärry 8-10hlö

8-10 hengen siirrettävä Mustakärry

on nimensä mukaisesti musta ja erityisesti vuokrakäyttöön valmistettu autolla siirrettävä paljukärry. Mustakärry on ollut mm. merirosvolaivana ja teemajuhlien vetonaulana! Kulku paljuun onnistuu sujuvasti keulasta molemmin puolin kärryä tai takaosasta oikealta ja vasemmalta. Kamina on sijoitettu kärryn takaosaan keskelle. Traileri on paljukäyttöön valmistettu ja mitoitettu, henkilöautolla vedettäessä riittää tavallinen henkilöautokortti (B).

Säilytyslokeroissa matkassa kulkee aina mukana polttopuut, tyhjennysletku sekä pesuvälineet.

Vuokrahinta alkaen 85€ / vrk, katso vuokrahinnasto tästä

Palju – Kylpytynnyri vuokraus Turku

Kylpytynnyri on kahdeksan kulmainen eli ns. mutterimallin kylpytynnyri. Lämmitys tapahtuu puilla eikä sähköä tarvita. Lämmitysaika on n.2-4 tuntia riippuen sääolosuhteista ja halutusta kylpylämpötilasta. Ihanteellinen veden lämpötila on 35-39 astetta. Mustakärryssä on ulkopuolinen kamina, joka paremman hyötysuhteen vuoksi on myös eristetty jolloin lämmitys on tehokasta myös talvella!

Merialumiinista valmistettu paljuosa on lähes ainoa oikeasti hygieninen vaihtoehto muihin materiaaleihin verrattuna ja kun vuokraat siirrettävän kylpytynnyrin Lainatynnyriltä, voit olla varma että palju on pesty ja desinfioitu huolellisesti vuokrausajan alkaessa.

Kylpytynnyreiden vuokraus Oriketo Turku Metsämäen ravirata

Kuvassa Lainatynnyrin Mustakärry Metsämäen raviradalla Turun Orikedolla. Haluaisitko sinäkin katsoa raveja paljusta käsin? –>Ota yhteyttä

Traileri

Kuljetustraileri ovat erikoisvalmisteinen, paljukäyttöön rakennettu & mitoitettu henkilöauton peräkärry, johon kylpytynnyri on kiinteästi asennettu. Paljukärryn kuljettaminen ja siirtäminen on turvallista niin tieliikenteessä kuin omassa pihapiirissäkin. Siirrettävää kylpytynnyriä on helppo siirrellä paikasta toiseen aivan tavallisella vetokoukulla varustetulla henkilöautolla. Paljukärry on jarruton joten kuljettajalta edellytään B-luokan ajokorttia, eli tavallinen henkilöautokortti riittää. Keveytensä ansiosta kylpytynnyriä on helppo siirrellä myös käsin pihalla, jolloin sen voi asettaa tarkasti haluttuun paikkaan ahtaassakin pihassa.

Mustan kärryn tekniset tiedot

Trailerin mitat
Kokonaismitat Pit 4,31 * Lev 2,1 m
Lavamitat Pit 3,0 * Lev 1,74 m
Omapaino ~500kg
Maksimi kokonaispaino 750kg
Veden tarve suositus ~1350-1550L
Minimiraja ~1100L
Lämmitysaika 2-4h
Henkilömäärä 8-10

Jaa tämän kärryn tiedot kaverille Whatsappissa painamalla tästä


Linkit:
Käyttöohjeet
Asiakaskokemuksia
Hinnasto

Muut kärryt:
Pikkukärry
Hybridikärry
Isokärry
PurppuraVenla
LT-6
Kultapossu
Poreallaskärry

Palju – Kylpytynnyrin vuokraus Turku

 
Kylpytynnyri, kylpytynnyrin vuokraus, palju, paljun vuokraus, paljukärry, paljukärryn vuokraus, mobiilipalju, vuokraus, siirrettävä kylpytynnyri, myynti, valmistus, korjaus, varaosat, tarvikkeet, paljun hana, kylpytynnyrin varaosat ja tarvikkeet, desinfiointiaine, puhdistus, merialumiini,  siirrettävä palju, peräkärry, palju, peräkärrytynnyri, lainatynnyri, vuokratynnyri, vuokrapalju, lainapalju, vuokra, paljutraileri,  vuokrausta, Kaarina, Piikkiö, Turku, Lieto, Paimio, salo, halikko,  Sauvo, karuna,  Raisio, Naantali, Varsinais-Suomi, Parainen, länsi turunmaa, kemiö, nauvo, korppoo,