Kultapossu

Kylpytynnyrin vuokraus turku

2021 valmistunut Kultapossu edustaa Lainatynnyrin suurinta kärrymallia ja on paljuosaltaan lähes identtinen LT-6:sen kanssa. ”Tilaa riittää”, kuten eräs vuokraaja kertoi. Kultapossu on erinomainen valinta illanistujaisiin ja juhliin sekä tapahtumiin. Kärryyn kulkeminen onnistuu kärryn etuosasta oikealta ja vasemmalta, tai takaosan istuimien päältä.

Kultapossu – Paljukärryn vuokraus Turun seudulla alk.100€, katso Lainatynnyrin hinnasto tästä

Huolimatta suuresta koostaan, erikoisvalmisteista kärryä on helppo siirrellä käsin pihassa. Alusta on varta vasten valmistettu niin kylpytynnyri- kuin vuokrauskäyttöön. Yksiakselinen alusta on helppo siirtää myös käsin ahtaassa pihassa esimerkiksi takapihalle tai paikkoihin joihin ei autolla asiaa joko tilan tai painon vuoksi.

Kultapossu 12hengen autolla siirrettävä paljukärryn vuokraus kaarina Lainatynnyri
Kultapossu on 12 hengen autolla siirrettävä paljukärry. Hyvin eristettynä nopea lämmittää myös talvella!

Kylpytynnyri – 12hlö

Kultapossun kylpytynnyri on merialumiinista valmistettu. Materiaalina lähes ainoa hygieninen vaihtoehto muihin materiaaleihin verrattuna. Kylpytynnyrin lämmitys tapahtuu puilla eikä sähköä tarvita. Lämmitysaika on n.4-6 tuntia riippuen sääolosuhteista ja halutusta kylpylämpötilasta. Ihanteellinen veden lämpötila on 35-38 astetta. Kultapossussa on paranneltu malli kaminasta ja tarjoaa tehokkaan sekä tasaisen lämmityksen. Vuokra-ajan alkaessa Kultapossu luovutetaan huolellisesti pestynä ja desinfioituna – kuten kaikki muutkin Lainatynnyrin autolla siirrettävät kylpytynnyrit.

Vuokrattavan paljukärryn alusta

Kylpytynnyrin alla oleva kuljetusalusta on erikoisvalmisteinen, kylpytynnyrikäyttöön rakennettu henkilöauton peräkärry, johon kylpytynnyri on kiinteästi asennettu. Tällöin kylpytynnyrin kuljettaminen sekä siirtäminen on turvallista niin pihapiirissä kuin maantielläkin. Traileri on jarruton ja painaa n.550kg (kokonaismassa 750kg). Siirrettävää kylpytynnyriä on helppo siirrellä paikasta toiseen aivan tavallisella vetokoukulla varustetulla henkilöautolla, oli kyseessä sitten pieni kauppakassi tai suurempikin auto. Kuljettajalta edellytään B-luokan ajokorttia, eli henkilöautokortti riittää.

Kultapossun tekniset tiedot

Trailerin mitat
Kokonaismitat Pit 4,6 * Lev 2,1 m
Lavamitat Pit 3,20 * Lev 1,70 m
Omapaino 550 kg
Maksimi kokonaispaino 750kg
Veden tarve suositus ~1700-2200L
Minimiraja ~xxxxL
Lämmitysaika 4-6h
Henkilömäärä 12-14hlö

Jaa tämän kärryn tiedot kaverille Whatsappissa painamalla tästä


Linkit:
Käyttöohjeet
Asiakaskokemuksia
Hinnasto


Muut kärryt:
Pikkukärry
Hybridikärry
Mustakärry
Isokärry
PurppuraVenla
LT-6
Poreallaskärry

Kylpytynnyri, kylpytynnyrin vuokraus, palju, paljun vuokraus, paljukärry, paljukärryn vuokraus, mobiilipalju, vuokraus, siirrettävä kylpytynnyri, myynti, valmistus, korjaus, varaosat, tarvikkeet, paljun hana, kylpytynnyrin varaosat ja tarvikkeet, desinfiointiaine, puhdistus, merialumiini,  siirrettävä palju, peräkärry, palju, peräkärrytynnyri, lainatynnyri, vuokratynnyri, vuokrapalju, lainapalju, vuokra, paljutraileri,  vuokrausta, Kaarina, Piikkiö, Turku, Lieto, Paimio, salo, halikko,  Sauvo, karuna,  Raisio, Naantali, Varsinais-Suomi, Parainen, länsi turunmaa, kemiö, nauvo, korppoo,