Isokärry

Paljukärryn vuokraus Kaarina Turku

Isokärry, 8-10hengen vuokrapalju polttoainelämmittimellä

Lainatynnyrin Isokärry on varustettu puukaminan lisäksi Rexener Bioheater -vedenlämmittimellä jolloin lämmitys tapahtuu nappia painamalla. Veden lämmitys on puihin verrattuna vaivattomampaa ja lämpötilan ylläpito on helppoa – ei enää viilentynyttä tai liian kuumaksi lämmennyttä paljua. Lämmitin ei savuta taikka kärytä joten Isokärry sopii erinomaisesti käytettäväksi myös kaupunkialueilla sekä muissa tiheämmin asutuilla alueilla.

Kärrymalli on alustaltaan Lainatynnyrin suurin ja Isokärry -vuokrapaljussa on takaosassa vilvoittelijoille runsaasti istumatilaa jonka johdosta se sopiikin erinomaisesti vaikka oman kodin terassin jatkeeksi. Suuresta koostaan huolimatta kärryä on kevyt siirtää paikasta toiseen pidemmänkin matkan päähän tai siirrellä vaikka käsin ahtaissa pihoissa. Kaikki on pakattuna ja matkassa kulkee mukana mm. polttopuut, tyhjennysletku, pesuvälineet sekä muut paljuiluun tarvittavat tarvikkeet ja välineet.

Vuokrahinnat alkaen 85€ / vrk, katso vuokrahinnasto tästä 

Kylpytynnyri

Kylpytynnyri on kahdeksan kulmainen eli ns. mutterimallin kylpytynnyri. Lämmitys tapahtuu joko puilla tai Rexener Bioheater -vedenlämmittimellä. Tai vaikka molemmilla samanaikaisesti. Lämmitysaika on n.2-3 tuntia riippuen käytettävästä lämmittimestä, sääolosuhteista ja halutusta kylpylämpötilasta. Ihanteellinen veden lämpötila on 35-38 astetta.

Merialumiinista valmistettu paljuosa on lähes ainoa oikeasti hygieninen vaihtoehto muihin materiaaleihin verrattuna. Kun vuokraat siirrettävän kylpytynnyrin Lainatynnyriltä, voit olla varma että palju on pesty ja desinfioitu huolellisesti vuokrausajan alkaessa.

Rexener Bioheater vedenlämmitin

Rexener Bioheater lämmitin, vuokraus ja myynti Lainatynnyri Kaarina Turku
Rexener Bioheater vedenlämmitin, vuokraus ja myynti Lainatynnyri.fi
Rexener PR200 diesel lämmitin paljuihin ja kylpytynnyreihin sekä uima-altaisiin. Myynti ja vuokraus Lainatynnyri.fi Kaarina Turku

Rexener Bioheateria -vedenlämmitintä osaa käyttää kuka tahansa: paina nappia ja lämmitin hoitaa loput, lämmityksen jälkeen Bioheater pitää veden lämpötilan tasaisena –> Ei enää viilentynyttä tai liian kuumaksi lämmennyttä paljua. Nyt säädät halutun lämpötilan itse!
Lämmittimen teho riittää myös isoihin uima-altaisiin.

Toimii biodieselillä, dieselillä tai polttoöljyllä.
Kulutus (lämmittäessä) 2L tunnissa.
Tarkka termostaattiohjaus 0-40ºC.
Korvaa tarvittaessa myös olemassa olevan puukamiinan.
Nopea veden lämmitys 7 C -> 38 C vain 2 h
Ei savuhaittoja.
Virrankulutus vain 80W.
Sopii kaikkiin paljuihin ja suuriinkin uima-altaisiin.

Lainatynnyrin Bioheater sivut, vuokraa tai osta omaksi
Valmistajan sivut

Traileri

Kuljetustraileri ovat erikoisvalmisteinen, kylpytynnyrikäyttöön rakennettu henkilöauton 1-akselinen peräkärry, johon kylpytynnyri on kiinteästi asennettu. Tällöin kylpytynnyrin kuljettaminen sekä siirtäminen on turvallista niin pihapiirissä kuin maantielläkin. Traileri on jarruton ja painaa n.580kg. Siirrettävää kylpytynnyriä on helppo siirrellä paikasta toiseen aivan tavallisella vetokoukulla varustetulla henkilöautolla. Kuljettajalta edellytään B-luokan ajokorttia, eli henkilöautokortti riittää. Keveytensä ansiosta kylpytynnyriä on helppo siirrellä myös käsin pihalla, jolloin sen voi asettaa tarkasti haluttuun paikkaan ahtaassakin pihassa.

Isokärryn tekniset tiedot

Kokonaismitat Pit 4,8 * Lev 2,2 m
Lavamitat Pit 3,5 * Lev 1,8 m
Paino 580kg
Maksimi kokonaispaino 750kg
Veden tarve suositus ~1350-1550L
Minimiraja ~1100L
Lämmitysaika 2-3h
Henkilömäärä 8-10hlö

Jaa tämän kärryn tiedot kaverille Whatsappissa painamalla tästä


Linkit
Asiakaskokemuksia
Hinnasto

Muut kärryt
Pikkukärry
Hybridikärry
Mustakärry
PurppuraVenla
LT-6
Kultapossu
Poreallaskärry

 
 
Kylpytynnyri, kylpytynnyrin vuokraus, palju, paljun vuokraus, paljukärry, paljukärryn vuokraus, mobiilipalju, vuokraus, siirrettävä kylpytynnyri, Rexener, Bioheater, Diesel lämmitin,  myynti, valmistus, korjaus, varaosat, tarvikkeet, vedenlämmitin, paljun hana, kylpytynnyrin varaosat ja tarvikkeet, desinfiointiaine, puhdistus, merialumiini,  siirrettävä palju, peräkärry, palju, peräkärrytynnyri, lainatynnyri, vuokratynnyri, vuokrapalju, lainapalju, vuokra, paljutraileri,  vuokrausta, Kaarina, Piikkiö, Turku, Lieto, Paimio, salo, halikko,  Sauvo, karuna,  Raisio, Naantali, Varsinais-Suomi, Parainen, länsi turunmaa, kemiö, nauvo, korppoo,